Termeni si Conditii

Prin utilizarea Cerabella.ro in calitate de vizitator, membru inregistrat sau cumparator va exprimati acordul cu Termenii si Conditiile impuse.

Cerabella este marca Diana Capitanu Persoana Fizica Autorizata si este proprietarul website-ului www.Cerabella.ro, al informatiilor si materialelor afisate pe acest website. Diana Capitanu PFA este persoana juridica inregistrata in Romania, avand sediul social in Jud. Ilfov si Codul Unic de Inregistrare 48665980.

1 - Informatii generale

Incalcarea oricaruia dintre Termeni va duce la incetarea imediata a serviciilor dvs.
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o plasati. In cazul in care modificam sau anulam o comanda, va vom anunta contactand adresa de e-mail si / sau numarul de telefon furnizate in momentul efectuarii comenzii.

2 - Produsele

Cerabella produce si comercializeaza ceara parfumata (wax melts) in recipiente reciclate cat si in recipiente noi. Fotografiile folosite pentru promovarea produselor si serviciilor sunt cu titlu informativ. Produsele Cerabella sunt realizate si decorate manual, de aceea micile diferente intre imaginea produselor pe website si produsul real nu pot fi considerate defecte.

3 - Achizitia

Comanda se considera plasata in momentul in care ati introdus toate informatiile obligatorii in procesul de checkout, ati trimis comanda si ati primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail inregistrata.

Stocul de pe website este actualizat zilnic, dar unele erori de comunicare pot surveni. Daca produsul comandat nu se mai afla in stoc, va vom contactam cu detalii.

Cerabella isi rezerva dreptul de a nu onora anumite comenzi si de a anunta clientii in consecinta in termen de 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Sumele transferate pentru o comanda neonorata vor fi returnate clientului in maxim 5 zile de la instiintarea de refuz al comenzii.

4 - Plata

Plata pentru produsele si serviciile achizitionate pe website-ul www.Cerabella.ro se poate face prin card bancar sau plata in numerar la livrare. Pe site, serviciul de plata cu cardul este oferit de procesatorul de plati online Shopify.

Platile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa si MasterCard se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa / MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Pretul produselor si serviciilor achizitionate se poate acoperi integral sau partial si prin carduri cadou, ori partial prin coduri de reducere. Platile se fac in RON indiferent de metoda de plata.

5 - Copyright

Toate informatiile, modelele, fotografiile de pe site, colectiv denumite materiale, sunt proprietatea Cerabella si nu pot fi folosite de catre utilizatorii www.Cerabella.ro decat in scopul de informare cu privire la produsele oferite sau achizitia de produse.

Conținut site-ului www.Cerabella.ro – produse, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web si alte date – este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acord se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul www.Cerabella.ro nu are dreptul de a reproduce, copia, sau revinde niciun produs prezentat pe acest website.

Daca doriti sa folositi informatiile, imaginile, textele sau orice alte materiale de pe www.Cerabella.ro in orice alt scop, va rugam sa ne contactati la contact@cerabella.ro si sa ne cereti dreptul de folosire.

Va multumim!