Ghid de Utilizare Wax Melts

Ghid de Utilizare Wax Melts

În ultima vreme, ceara parfumată / wax melts-urile, și-au făcut simțită prezența în universul parfumurilor de interior, meritând pe deplin aprecierea! 

Dar de ce această preferință?

Simplu. Ceara parfumată / wax melts-urile, reprezintă o alternativă superioară pentru a îmbogăți spațiul locativ cu arome delicate, oferind o intensitate olfactivă mult mai puternică și mai profundă decât cea a lumânărilor parfumate, difuzoarelor cu bețișoare, sau a parfumurilor de interior.

În plus, ele aduc și beneficii aromaterapeutice, îmbunătățind starea de bine prin parfumurile lor.

Cum folosesc ursuleții de ceară naturală Cerabella?

În primul rând, ai nevoie de un incălzitor. Există două tipuri de incălzitoare incălzitoare cu lumânări tip pastilă și incălzitoare electric. După ce ai ales incălzitorul, pune 1 sau 2 ursuleții în vasul incălzitorului și aprinde o lumânare pastilă în locul desemnat sau aprinde-l dacă este electric.

Îndată ce vasul se încălzește, ursuleții de ceară vor începe să se topească și vor emana parfumuri intense care iți vor transforma spațiul într-un paradis olfactiv și te vor ajuta să te relaxezi.

Cum se curăță ceara din incălzitor?

Metoda 1: Cu dischete/bile de bumbac (demachiante)

Ia 2-3 dischete/bile de bumbac și pune-le în ceara lichidă. După ce dischetele/bilele de bumbac au absorbit toată ceara, șterge vasul curat cu un prosop de hârtie.

Metoda 2: La congelator!

Cel mai ușor mod de a scoate ceara din încălzitorul tău este să pui vasul în congelator pentru aproximativ 15 minute. După ce au trecut cele 15 minute, scoate-l din congelator, împinge ușor ceara spre margine până când simți că se desprinde. Întreaga bucată ar trebui să alunece ușor afară, întreagă. Apoi, șterge vasul cu un prosop de hârtie, și poți începe din nou să topești ceara — simplu!

Metoda 3: Pentru încălzitoarele cu lumânare

Aprinde o lumânăre pastilă, dar doar pentru un minut (exact un minut)! Practic, vrei doar ca baza să fie topită pentru că acest lucru îți va permite să scoți ceară din vas cu usurință.

Metoda 4: Metoda Răzuire

Metoda cu lingura/cuțit de unt este cea mai bună când ceara din vasul tău s-a răcit, dar nu s-a întărit complet. Trebuie să fie suficient de moale pentru a putea fi răzuită. Pe măsură ce ceara se întărește, devine mai dificil de îndepărtat. Ia pur și simplu o lingură sau un cuțit de unt și încearcă să răzuiești ceara dintr-o singură mișcare. Dacă nu reușești să scoți toată ceara dintr-o dată, nu e o problemă. Continuă să răzuiești vasul până când ai îndepărtat toată ceara. Apoi, șterge vasul cu un prosop de hârtie.

Cât timp de parfumare?

Estimativ, 2 ursuleți vor parfuma timp de 8-12 ore într-un încălzitor electric și până la 6-8 ore într-un încălzitor cu lumânare tip pastilă. Recomandăm 3-4 ore de utilizare pe zi.

Există multe variabile când vine vorba de longevitatea parfumului - în special în legătură cu tipul de arzător pe care îl folosești.

Arzătoarele electrice creează o căldură blândă, constantă, care va elibera aroma mai încet, pe o perioadă mai lungă.

Pe de altă parte, temperatura unui arzător cu lumânări pastile poate varia enorm, în funcție de materialul din care este făcut arzătorul, cât de fierbinte devine vasul și chiar de mărimea lumânării pe care o folosești. Aroma va dura mai mult cu o lumânare mai mică, cu ardere mai scurtă, în timp ce lumânările mai mari, care ard mai mult timp, produc o flacără mult mai aproape de vasul de topire, făcând ca parfumul să se ardă mai repede. 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.