FAQ

DE CE SĂ ALEGI CEARĂ PARFUMATĂ CERABELLA?

Optând pentru topiturile de ceară Cerabella, beneficiați de o alternativă superioară față de lumânările tradiționale sau parfumurile de cameră, datorită utilizării parfumurilor premium, non-toxice, certificate de IFRA, fabricate în Europa de producători prestigioși și renumiți.

Această calitate înaltă asigură nu doar o experiență aromatică deosebită și de lungă durată în casa dvs., dar și o siguranță crescută, evitând substanțele nocive adesea asociate cu produsele mai puțin riguros testate. Acest angajament pentru calitate, siguranță și sustenabilitate face din topiturile de ceară Cerabella alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbogățească spațiul lor de locuit cu parfumuri rafinate, fără a compromite sănătatea sau mediul.

De asemenea, varietatea bogată de parfumuri disponibile și capacitatea de a schimba cu ușurință între acestea fără a irosi ceară, împreună cu design-ul lor atractiv sub formă de ursuleți, fac din topiturile de ceară Cerabella o alegere estetică și practică pentru orice casă.

CE AR TREBUI SĂ FAC DACĂ CEARA NU MAI MIROASE?

Cu timpul, parfumul din ursuleți de ceară se va evapora, dar ceara va rămâne. Pur și simplu lăsați ceara să se răcească înainte de a o îndepărta. Topiturile noastre de ceară sunt realizate din ingrediente de înaltă calitate, asigurând că durează mai mult decât altele.

CUM SCOT CEARA DINTR-UN ARZĂTOR CU LUMÂNARE?

Aprindeți o lumânare sub arzător pentru aproximativ 10 secunde, apoi suflați-o. Aceasta este cea mai eficientă metodă pentru a slăbi ceara din arzător. Pentru un arzător electric, porniți-l pentru un minut până când ceara se înmoaie ușor, apoi scoateți-o.

TOPITURILE DE CEARĂ SUNT SIGURE PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE?

Topiturile de ceară sunt sigure pentru toți membrii familiei, inclusiv copiii și animalele de companie, atunci când sunt realizate cu ingrediente non-toxice.

POT FOLOSI URSULETII DE CEARĂ ÎNTR-UN ARZĂTOR DE ULEI?

Nu recomandăm utilizarea arzătoarelor de ulei pentru wax melts deoarece acestea se pot supraîncălzi și pot provoca probleme de siguranță, cum ar fi incendiile. Urmați întotdeauna cu atenție instrucțiunile producătorului.

URSULETII DE CEARĂ EXPIRĂ SAU SE DETERIOREAZĂ?

Parfumul din ursuletii de ceară are un termen de valabilitate de 12 luni, dar amestecul nostru unic de soia durează mult mai mult. Wax melt-urile noastre sunt proiectate pentru a oferi un parfum puternic casei tale.

URSULETII DE CEARĂ SUNT ECOLOGICI?

Sunt realizati dintr-un amestec sigur de ceară de soia și uleiuri parfumate ce contin uleiuri esențiale care sunt certificare IFRA, fiind ecologice.

CUM POT FACE CA TOPITURILE DE CEARĂ SĂ MIROASE MAI PUTERNIC?

Topiți ceara timp de 15 minute până când puteți simți un parfum puternic în camera dvs., apoi suflați lumânarea din topitorul dvs. Topitorul va continua să parfumeze casa dvs. până când se răcește. Arzătoarele noastre de ceară pot, de asemenea, să crească eficiența timpului de ardere.

TREBUIE SĂ VĂD FUM IESIND DIN ARZĂTORUL MEU DE CEARĂ?

Fumul alb este normal când ardeți topituri de ceară de înaltă calitate, deoarece este uleiul parfumat care se evaporează. Dacă vedeți fum închis la culoare, suflați imediat ceara. Verificați arzătorul pentru crăpături și nu-l lăsați niciodată nesupravegheat.

TOPITURILE DE CEARĂ DISPĂR CA LUMÂNĂRILE PARFUMATE?

Topiturile de ceară nu se evaporă sau nu dispar ca lumânările parfumate. Doar uleiul parfumat se evaporează. Îndepărtarea cerii din arzătorul dvs. când nu mai puteți simți parfumul este tot ceea ce este necesar.

CARE ESTE CEL MAI POPULAR TOPITOR DE CEARĂ?

Topitoarele electrice sunt convenabile pentru că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu flacăra. Topitoarele noastre electrice cu controlul timpului sunt o opțiune populară pentru cei care caută cel mai bun mod de a se bucura de parfumuri puternice în casa lor.

LUMÂNĂRILE PARFUMATE SUNT DIFERITE DE TOPITURILE DE CEARĂ?

Topiturile de ceară și lumânările parfumate ambele oferă o soluție pentru parfumarea casei dvs., dar topiturile de ceară pot fi o soluție mai rentabilă pentru un parfum puternic și de lungă durată. Produsele noastre sunt mai ieftine decât alternativele la lumânări, vin într-o mare varietate de parfumuri și culori și sunt frumos ambalate în design-uri unice.