Ghid de Utilizare

În ultimii ani, wax melts-urile și-au lăsat amprenta în mod semnificativ în lumea aromelor / parfumurilor pentru casă - și acest lucru este pe deplin justificat! Dacă te întrebi la ce ne referim, un "wax melt" de ceară este o piesă de ceară parfumată fără fitil, care degajă parfum atunci când este încălzită.

De ce?

Deoarece ceara parfumată este cea mai bună alternativă pentru a parfuma casa într-un mod mai natural cu parfumuri fine care miros mult mai puternic și mai intens decât lumânările parfumate obișnuite sau difuzoarele cu bețișoare, dar servește și un scop aromaterapeutic.

Cum folosesc ursuleții de ceară naturală Cerabella?

În primul rând, ai nevoie de un incălzitor. Există două tipuri de incălzitoare incălzitor cu lumânări tip pastilă și incălzitor electric. După ce ai ales incălzitorul, pune 1 sau 2 ursuleții în vasul arzătorului și aprinde o lumânare pastilă în locul desemnat sau aprinde-l dacă este electric.

Îndată ce vasul se încălzește, ursuleții de ceară vor începe să se topească și vor emana parfumuri intense care iți vor transforma spațiul într-un paradis olfactiv și te vor ajuta să te relaxezi.

Cum se curată ceara din recipient cu ușurintă?

Metoda 1: Cu dischete/bile de bumbac (demachiante)

Ia 2-3 dischete/bile de bumbac și pune-le în ceara lichidă. După ce dischetele/bilele de bumbac au absorbit toată ceara, șterge vasul curat cu un prosop de hârtie.

Metoda 2: Pentru încălzitoarele cu lumânare

Aprinde o lumânăre pastilă, dar doar pentru un minut (exact un minut)! Practic, vrei doar ca baza să fie topită pentru că acest lucru îți va permite să scoți ceară din vas cu usurință.

 

Metoda 3: Metoda Răzuire

Metoda cu lingura/cuțit de unt este cea mai bună când ceara din vasul tău s-a răcit, dar nu s-a întărit complet. Trebuie să fie suficient de moale pentru a putea fi răzuită. Pe măsură ce ceara se întărește, devine mai dificil de îndepărtat. Ia pur și simplu o lingură sau un cuțit de unt și încearcă să răzuiești ceara dintr-o singură mișcare. Dacă nu reușești să scoți toată ceara dintr-o dată, nu e o problemă. Continuă să răzuiești vasul până când ai îndepărtat toată ceara. Apoi, șterge vasul cu un prosop de hârtie.

Cât timp de parfumare?

Estimativ, 2 ursuleți vor parfuma timp de 10 ore într-un încălzitor electric și până la 6-8 ore într-un încălzitor cu lumânare tip pastilă. Recomandăm 3-4 ore de utilizare pe zi.

Există multe variabile când vine vorba de longevitatea parfumului - în special în legătură cu tipul de arzător pe care îl folosești.

Arzătoarele electrice creează o căldură blândă, constantă, care va elibera aroma mai încet, pe o perioadă mai lungă.

Pe de altă parte, temperatura unui arzător cu lumânări pastile poate varia enorm, în funcție de materialul din care este făcut arzătorul, cât de fierbinte devine vasul și chiar de mărimea lumânării pe care o folosești. Aroma va dura mai mult cu o lumânare mai mică, cu ardere mai scurtă, în timp ce lumânările mai mari, care ard mai mult timp, produc o flacără mult mai aproape de vasul de topire, făcând ca parfumul să se ardă mai repede.